Kategoriler
Genel

2021 Sumitomo Lastikleri

Sumitomo lastikleri, düşük maliyetli, yüksek performanslı lastikler için mükemmel bir seçenektir. Üretici ayrıca özellikle kamyonlar, crossover ve SUV’lar için çeşitli kaliteli dört mevsim modelleri üretiyor. Fiyatlandırması düşük ila orta segmenttir ve birçok sürücü tarafından erişilebilir durumdadır. Sumitomo sağlam bir marka olsa da, en iyinin en iyisi değildir.

Sumitomo Lastikleri Artıları ve Eksileri:

Uzun ömürlü lastik ömrü garantileri
Uygun fiyatlı modeller
Mükemmel yüksek performanslı ve dört mevsim lastikleri

Genel olarak sınırlı seçenek
Sadece bir kış lastiği modeli olması

Sumitomo, lastik endüstrisinin önemli bir oyuncusudur ve dünya çapında diğer birçok tanınmış markaya lastikler sağlamaktadır. Ancak ürettiği tüm lastikler arasında hangi Sumitomo lastikleri en iyisidir?

Sumitomo Lastiklerine Genel Bakış

1919’da Japonya’nın Osaka kentinde kurulan Sumitomo Rubber Industries, 2019 Tire Business raporuna göre dünyanın en büyük beşinci lastik üreticisidir. Sumitomo sadece kendi lastik serisini değil, belirli bölgelerde Dunlop, Ohtsu ve Falken lastiklerini de üretiyor.

Sumitomo lastikleri, kalitesi ve uygun fiyat aralığı ile bilinir. Diğer büyük markaların aksine, Sumitomo modelleri lastik başına nadiren 160 doları aşar. Ironman lastikleri veya Cooper lastikleri kadar düşük maliyetli olmasalar da Sumitomo’nun fiyatlandırmasına birçok sürücü erişebilir.

Sumitomo, alt markaları da dahil olmak üzere geniş bir lastik yelpazesi sunmaktadır. Bununla birlikte, Sumitomo’nun kendisi nispeten muhafazakar sayıda model üretir. Daha geniş bir dört mevsim ve performans lastikleri yelpazesi sunar, ancak üretici en çeşitli arazi veya kış lastiklerini üretmez.

En Popüler Sumitomo Lastikleri

En popüler Sumitomo modelleri çekiş gücü, yol tutuşu ve dengesi ile övgüye değerdir. Şirket, kupalar, hafif kamyonlar ve SUV’lar için mükemmel yüksek performanslı lastiklerin yanı sıra önemli dört mevsim modelleri de sunuyor. Bu yüksek puanlı lastikler, çoğu 100.000 ila 120.000 km arasında olan uzun ömürlü diş ömrü garantilerine de sahiptir.

Sumitomo HTR A / S P02 (W Hız Dereceli)

Lastik Tipi: Ultra yüksek performanslı dört mevsim lastiği

Lastik, hız meraklıları ve spor otomobil sahipleri için en uygun olanıdır. Ayrıca lastikte, yıl boyunca daha iyi bir kavrama için silika bileşenli asimetrik bir sırt bulunur. Bir performans lastiği için alışılmadık bir tasarım olan 3D kılcal kanalları, lastiği bazı kış sürüşleri için de uygun hale getirir. Yeni nesil, modelin soğuk havada sürüş yeteneklerini daha da geliştiriyor.

Sumitomo HTR Z III

Lastik Tipi: Maksimum performans yaz lastiği

Bütçe dostu bir performans lastiği için pazardasınız, en iyi seçeneğiniz budur. Lastik, ıslak ve kuru koşullarda rahat bir sürüş, denge ve kayda değer bir çekiş sunar. Birçok Sumitomo lastiği gibi, bu performans modeli de silika ile güçlendirilmiş, asimetrik bir sırt özelliğine sahiptir.

Sumitomo Encounter H / T

Lastik Tipi: Otoyol dört mevsim lastiği

Islak ve kuru frenlemede mükemmeldir ve uzun ömürlü lastik ömrü garantisine sahiptir. Bu Sumitomo lastiği, eşit aşınma için simetrik sırt deseni ve ıslak yollarda suda kızaklamayı azaltmak için dört çevresel oluk ile tasarlanmıştır.