Kategoriler
Genel

Hercules Lastikleri İncelemesi: Fiyat için Yeterli Performans

Hercules Lastikleri

Lastikler şakaya gelmez. Güvenlik söz konusu olduğunda, bir arabanın tek ve en önemli parçasıdır. Örneğin, en iyi yol tutuşlu arabayı alır ve üzerine kötü lastikler koyarsanız, günlük sürüş için güvensiz hale gelecektir. Ucuz bir araba alın ve üzerine kaliteli lastikler koyun, günlük olarak kullanılabilir bir sürüşünüz olur.

Hercules Lastiklerini Nerede Üretiliyor?

Hercules, American Tire Distribution çatısı altında faaliyet gösterdiği için ürünlerinin çoğunu ABD’de üretiyor. Şirket aslında üretim kapasitesini Hercules’e ödünç veren Cooper Tire ile ortaklık yapıyor.

Bununla birlikte, Hercules ABD dışında bazı lastikler üretiyor. Örneğin bazı modeller Çin’den geliyor.

Bununla birlikte, ABD yapımı ve Çin yapımı lastikler arasındaki kalitenin benzer olduğunu düşünüyorum. Şirket, her iki durumda da lastiklerini tasarlayıp geliştiriyor ve sadece lastikleri üretmek için çeşitli tesisleri kullanıyor. %100 olduğunu onaylayamasam da kalite aynı olmalıdır.

Hercules Lastiklerinin Olumlu Yönleri

Çok iyi genel performans

Hercules, reklamı yapıldığı gibi çalışan lastikler satıyor, diğer değerli markalar hakkında söyleyemeyeceğim bir şey. Ürünleri çoğu yüzeyde sürüş için güvenlidir ve bazı değerli markaların tamamen gözden kaçırdığı çok önemli bir özelliktir.

Rahat ve zarif

Hercules lastiklerinin çoğu, en zorlu arazi seçenekleri dışında, rahat ve sessizdir. Aileniz uzun yolculuklarda protesto etmeyecek, bu kesin.

Fiyata göre son derece dayanıklı

Hercules, zamanın testine dayanacak lastikler üretir. Şirket ayrıca, genellikle en yakın rakipten daha yüksek olan çok rekabetçi sırt giyim garantileri de sağlıyor.

Herkül Lastiklerinin Olumsuz Yönleri

Hala premium lastiklerin gerisinde kalıyor. Hercules ’genel olarak mükemmel lastikler olmasına rağmen, yine de sınıfının lideri seçeneklerle karşılaştıramazlar. Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear veya Pirelli’yi satın almak size her zaman daha iyi genel sonuçlar verecektir.

2021’in En İyi 5 Hercules Lastiği

  1. Hercules Roadtour 655 MRE
  2. Hercules Raptis R-T5
  3. Hercules Terra Trac Cross-V
  4. Hercules Terra Trac AT II
  5. Hercules Terra Trac M / T