Kategoriler
Genel

General Lastikleri

General lastikleri, 1987’de markayı satın alan Continental’e aittir. Bu satın alma, dünyanın en büyük lastik üreticilerinden birinin yaratılmasıyla sonuçlanmıştır. Off-road yarışlarına katılımlarıyla tanınırlar ve Grabber ürün yelpazesi, arazi sürüşü ve yarış meraklıları arasında çok popülerdir.

General Lastikler en çok binek otomobiller, kamyonetler ve ticari araçlar için sağlam, dayanıklı ve yüksek değerli lastikler sağlamasıyla bilinir. Amerika Birleşik Devletleri’nin en eski lastik üreticilerinden biri olan 1915’ten beri lastik üretiyorlar. General Tire serisi dört mevsim, hafif kamyon ve SUV ve performans lastiklerini içeriyor.

Balon jumbo lastiğini ilk piyasaya sürdüklerinden beri teknoloji ve gelişimde liderler. Birçok büyük hafif kamyon üreticisinin orijinal ekipman tedarikçisi olmaya devam ettiler ve sürücüleri ve yol dışı meraklıları bazı zor durumlara girip çıkabilecek mühendislik lastiklerinde uzmanlaştılar.

General Lastikler – Tüm Mevsimler

General Tyres’ın tüm sezon seçenekleri, her ikisi de sürücülere uzun süre dayanan ve her türlü koşulda iyi performans gösteren yumuşak, rahat bir sürüş sunmaya odaklanan Altimax ve Ameri serisidir.

General Lastikler – Kamyonet / SUV

General’in Grabber serisi, kamyon sahipleri ve arazi sürücüleri arasında oldukça popülerdir. Kendinizi bulabileceğiniz her durumda iyi başa çıkacak kadar sağlamdırlar ve uzun ömürlü bir yatırımdırlar. Aracınızın görünümüne ve hissine uyan sırt desenine sahip bir tane bulacaksınız.

General Lastikler – Performans

General’in yüksek ve ultra yüksek performanslı lastik yelpazesi Grabber, G-Max ve Exclaim serilerini içerir. Bunların hepsinde ortak olan, ıslak ve kuru koşullarda yol tutuşudur ve stil veya konfordan ödün vermeden en çok ihtiyaç duyduğunuz anda aracınız üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar.