Kategoriler
Genel

GT Radial Lastikleri

GT Radial lastikleri, 1993 yılından beri lastik tasarlamaktadır ve nispeten yeni bir üretici olmalarına rağmen, araştırma ve geliştirmede zaten liderdir. Lastik ailesi, çok çeşitli araç ve sürücü ihtiyaçlarını karşılar. Binek otomobiller, SUV’ler, CUV’ler, kamyonetler, minibüsler, hafif kamyonlar, ticari ağır kamyonlar ve otobüsler için lastikler üretiyorlar.

Tüm yeni lastikler, GT Radial serisine eklenmeden önce zorlu testlerden geçmelidir. Test, bilgisayar simülasyonunu ve iç mekan testini içerir. Bunun ardından lastikler, gerçek dünya koşullarında sürülmek üzere Tayvan, Çin, Birleşik Krallık ve Finlandiya’daki dört uluslararası test sahasından birine götürülür.

GT Radial Lastikler – 4 Mevsim

Maxtour serisi, yumuşak ve sessiz bir sürüş, uzun mesafe ve dört mevsim yol tutuşu sunan uzun süredir olağanüstü bir performans sergilemiştir.

GT Radial Lastikler – Kış

Kış serisi, sürücülere her türlü hava koşulunda kontrol ve manevra kabiliyeti sağlayan Champiro Ice Pro (SUV’ler için de üretilmiştir) tarafından yönetiliyor. Bu aralık, mevsimden bağımsız olarak araçlarını sınırlarını zorlamaya devam etmek isteyen sürücüler için Q, T ve H hız seçeneklerini içerir.

GT Radial Lastikler – Kamyonet / SUV

Kamyon ve SUV lastikleri arasında Adventuro, Savero ve Champiro bulunur. Bu seçeneklerin her biri, sürücülere mükemmel bir çekiş gücü sağlar ve otoyoldan araziye kadar her türlü sürücünün performans ihtiyacını karşılayacak lastik izleri ile uzun ömürlüdür.

GT Radial Lastikler – Performans

Champiro serisi performans lastikleri, sürücülere stabilite veya yol tutuşundan ödün vermeyen çok sayıda dört mevsim seçeneği sunan birçok model içerir. Champiro serisindeki lastikler W, Y, H ve V hız sınıflarında mevcuttur.

GT Radial’in ana şirketi olan GITI, uzun yıllardır Asya pazarında yarış lastikleri sağlıyor. Yol parkurlarından arazi dışı dayanıklılık yarışlarına kadar uluslararası yarışlara katılımları arasında Mercedes Benz C Coupe Touring Şampiyonası, ABD’deki Pikes Peak yarışı, Avustralya Pro Drift Turu, Fransa’nın Avrupa Drift Serisi ve Almanya’daki IDS Pro yer alıyor. Lastik performansı hakkında pistte öğrenilen her şey, bugün kullandığımız modellere eklenen teknoloji ile yeni modelleri etkiliyor.

GT Radial, kaliteden asla ödün vermeyen çevre dostu lastikler yaratmada liderdir. 2012 Yıllık Raporuna göre Çin’de günde 140.700 lastik üreten 7’den fazla üretim tesisi işletiyorlar. Tüm tesisler, kalite için en yüksek uluslararası standart olan ISO / TS16949: 2002 akreditasyonuna sahiptir.